OBVESTILO: Zaradi letnega dopusta bo ordinacija zaprta od 23.10 do 13.11.2023. Samo za nujne primere kliknite tukaj.

Obvestilo! Zaradi odsotnosti bo ordinacija zaprta od 11.3.2024 do 2.4.2024 | Za nujne primere kliknite tukaj

Dermalna estetika

“Vse kar je lepo, je dobro. Vse kar je dobro, je resnično”

– Platon –

Dermapen

Mezoterapija

Dermalna polnila

Botoks

Dermapen - Medicinski microneedling

S posegom spodbujamo izločanje rastnih dejavnikov in obnovo osnovnih gradnikov kože, kot sta kolagen in elastin. Poseg nam omogoča, da se koža pomlajuje ter zmanjšuje vidnost brazgotin, gub, strij in hiperpigmentacij. Uporabimo ga lahko tudi za zdravljenje plešavosti ter zmanjševanja števila in velikosti por na obrazu.

Mezoterapija

Mezoterapija je povsem naravna in izredno učinkovita metoda za pomlajevanje kože na obrazu, vratu in dekolteju. S pomočjo izredno tanke iglice najpogosteje vbrizgavamo hialuronsko kislino, lahko pa tudi vitaminske koktejle in lipolitike. Poskrbi za utrujen izgled kože, gube, podočnjake, prekomerno maščobo na obrazu, trebuhu, stegnih, nadlakti in bokih. Uspešna je tudi pri izgubi las. Po postopku vaša koža izgleda napeta in sijoča.

Dermalna polnila

Dermalna polnila so na osnovi 100% hialuronske kisline, ki je naravna, biokompatibilna, biorazgradljiva in se resorbira kot katerakoli druga naravna sestavina kože. S polnili gladimo gube (nazolabialne gube, Marionettne gube), korigiramo spuščene ustne kote, popravimo volumen brade, čeljusti, lic in ustnic ter pomlajujemo kožo obraza. Pri tem ohranjamo naravne značilnosti izraza vašega obraza.

Botoks

Botoks predstavlja najpogostejši postopek pomlajevanja. Gre za enostaven, varen in zelo učinkovit način pomlajevanja. Z botoksom gladimo gubice na čelu, med obrvmi, okoli oči, okoli ust, na nosu, na bradi in na vratu. Z njim lahko dosežemo dvig obrvi, dvig konice nosu in zmanjšanje vidnosti zgornjih dlesni (Gummy smile). Uporabljamo ga tudi za zdravljenje prekomernega potenja na dlaneh, podplatih, pazduhi in obrazu. Ter za zdravljenje bruksizma oz. prekomernega stiskanja čeljusti.

Najbolj pogosta vprašanja

Poišči odgovor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Da. Storitve dermalne estetike so izključno samoplačniške.

5/5

Vas zanima še kaj?

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.